Nieuwe

Smell-Well

Om de werkomgeving te verbeteren is het mogelijk om op anonieme wijze een geurprobleem te melden via Smell-Well. Waarbij slechte adem wordt opgelost met producten van Dentaid.

TANTRA FOR LIFE België

De Tantra for Life organisatie is verspreid over de hele Westerse wereld en biedt in België tantra massage voor vrouwen (alternatief voor erotische massage voor vrouwen),  een alternatieve yoni massage, alternatieve vagina massage en de tantra gaymassage.

Je kunt naast het ervaren de tantra massage ook zelf leren masseren als koppel of individueel door de tantra massage cursus te volgen. Je kunt ook samen genieten van een tantra massage of koppels. Sommigen noemen het een erotische massage voor koppels.

TANTRA FOR LIFE Nederland

Net zoals in Vlaanderen biedt Tantra for Life in Nederland ook de tantra massage voor vrouwen (alternatief voor erotische massage voor vrouwen),  een alternatieve yoni massage, vagina massage, tantra massage voor koppels (alternatief voor erotische massage voor koppels) en de tantra gaymassage. Je kunt ook samen genieten van een tantra massage of koppels. Sommigen noemen het een erotische massage voor koppels.

Je kunt de tantra massage ook zelf leren masseren als koppel of individueel door de tantra massage cursus te volgen.

Overeenkomsten Nederlandse en Belgische vrouwen:
Zowel vrouwen in Nederland als Vlaanderen zijn vrouwen op zoek naar een gigolo en komen uit bij de tantristische variant. Dit zorgt ervoor dat ook de klassieke gigolo zich moet bijscholen, als deze zijn klanten ‘value for money’ wilt geven.

Traumaverwerking seksueel misbruik is ook in Nederland een veel ingetikte zoekopdracht door vrouwen die niet terecht kunnen bij de psychiater of psycholoog. In de wereld van Tantra gaan we verder dan praten alleen. Schuldgevoel en schaamte kennen we niet… Ook in Vlaanderen is er veel interesse in de Traumaverwerking seksueel misbruik.

IK ONTSTRESS

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven kun je bij IK ONTSTRESS. Tijdens een behandeling voetreflexologie, Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage. Ook voor alternatieve acupunctuur in Turnhout ga je naar IK ONTSTRESS. Het is nu ook mogelijk om via IK ONTSTRESS een privé opleiding voetreflexologie te volgen.

NOCALC

Drinkwater bevat mineralen die goed zijn voor onze gezondheid, maar toch willen we kalk in het water af. Nocalc  heeft een Wasserentkalkungsanlage ontwikkeld die beiden biedt.

elektrohypersensitiviteit Leek

Informatie